امتیاز دهید post

فلزیاب فرکانسی: سیستم عملکرد فلزیاب های فرکانسی دارای تفکیک بدین صورت است که امواجی که به فلز برخورد می کند
جذب فلز شده و فلز فرکانس با طول موج دیگری از خود ساتع می کند.

این فرکانس انتشار یافته از طرف فلز توسط دستگاه فلزیاب مورد بررسی قرار می گیرد و با توجه با طول موج نوع فلز مشخص می گردد.

هر چقدر قدرت پردازشگر دستگاه قوی تر باشد این پروسه سریع تر انجام شده و دستگاه واکنش زودتری نسبت به وجود فلز از خود نشان می دهد
و همچنین هر چه برنامه بهتر برای پردازشگر نوشته شده باشد دستگاه عملکرد بهتری دارد.

در مجموع می توان گفت که فلزیاب های فرکانسی قوی توانایی تفکیک فلزات ، تشخیص عمق و تشخیص ابعاد هدف را دارد.

فلزیاب های فرکانسی ساده فقط قدرت تشخیص فلز را دارند.

پس قبل از خرید فلزیاب اول هدف خود را تعیین کنید و سپس به پیدا کردن فلزیاب‌ فرکانسی مورد نظر بپردازید.

new gif
new gif

پیش از آنکه با مفهوم فرکانس فلزات و کاربرد آن آشنا شویم؛ بهتر است که نکاتی حائز اهمیت را در مورد اصطلاح فرکانس یاد بگیریم. آشنایی با فرکانس فلزات مختلف کار با دستگاه‌های فلزیاب را بسیار آسان‌تر کرده و همچنین در هنگام تنظیم کوره القایی ذوب فلزات بسیار کارامد خواهد بود.

اصطلاح فرکانس در الکترونیک به تعداد امواج در واحد زمان (ثانیه) اطلاق شده و معمولاً بر اساس هرتز یا کیلوهرتز (KHz) اندازه‌گیری می‌شود. به عنوان نمونه، فرکانس فلزیاب ۲۰ کیلوهرتز به این معنی است که این دستگاه ۲۰ هزار بار در ثانیه، سیگنال ارسال و دریافت می‌کند. فلزات نیز دارای مشخصات و فرکانس‌های متفاوت هستند.

انواع فرکانس فلزات

فرکانس‌ فلزات به طور کلی به دو دسته تقسیم میشوند:

فرکانس پایین (Low Frequency)

و فرکانس بالا (High Frequency)

دسته‌بندی این فرکانس‌ها بر اساس طول موج آن‌ها صورت می‌گیرد.

فرکانس فلزات چیست؟

تقریبا تمامی اجسام فلزی موجود در زمین، مقادیر مختلفی از الکتریسیته را هدایت می‌کنند. با قرار دادن فرکانس فلزات در باز‌ه‌ای مشخص به این نتیجه می‌رسیم که فرکانس فلزاتی مانند آهن، بالا بوده و فرکانس نقره تا حدودی پایین است. نرم افزار فرکانس فلزات نیز که بیشتر بر روی فلزیاب‌ها نصب می‌شود، از همین اطلاعات جهت نشان دادن جزئیات مختلف در مورد فلزها استفاده می‌کند.

نحوه محاسبه فرکانس فلزات

فرکانس فلزات بر اساس جریان الکترون و همچنین به وجود آمدن میدان الکتریکی و مغناطیسی به دست می‌آید. همین جریان تشعشات مختلفی را به وجود می‌آورد که بر اساس نوع و عمق فلز طبقه‌بندی می‌شوند. به صورت کلی، هرچه فلزات برای مدت زمان بیشتری در زیر خاک باقی بمانند، میدان مغناطیسی قوی‌تری را به وجود می‌آورند. به همین دلیل است که فرکانس فلزات قدیمی در مقایسه با فلزات جدید بسیار بالاتر است.

 

راد فلزیاب
راد فلزیاب

شرکت راد فلزیاب:

در شرکت راد فلزیاب سعی شده تا بهترین دستگاه های روز جهان با بهترین تکنولوژی،ضمانت نامه معتبر و خدمات پس از فروش  به دست مشتری رسانیده شود،همچنین شرکت راد فلزیاب به شما این اجازه رو میدهد تا قبل از خرید دستگاه مورد پسند خود را تست کرده و در صورت رضایت کامل آن را خریداری کنید،همچنین بعد از خرید از آموزش رایگان این شرکت بهره مند شوید.

شما میتوانید کیفیت وکارایی هر کدام از طلایاب ها را در سایت ما دنبال کرده و خرید مطمئن و ارزان خود را از شرکت راد فلزیاب انجام داده و از آموزشهای رایگان ما بهره مند شوید.

در شرکت راد فلزیاب به شما بهترین دستگاه های بازارهای بین المللی معرفی میشود تا شما را برای یک خرید هوشمندانه  یاری نماید همچنین همکاران ما آماده ی پاسخگویی به شما عزیزان جهت مشاوره و خرید انواع دستگاها بوده تا شما را برای یک خرید مطمئن و ارزان یاری نمایند.

تلفن تماس: 09122200779